groeiwoningen-voor klein achter klein fam basis begane grond basis verdieping maten basis doorsnede plategrond met kleine keuken uitbouw plattegrond met tuinkamer plategrond met bad en slaapkamer verdieping met 3slk bakkamer klein centraal verdieping met 3slk bakkamer groot decentraal
10 foto's beschikbaar

Te koop: Germondylaan, 9449 PN Nooitgedacht

Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 336 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 130 m²
€ 173.000,- v.o.n.

Algemeen

De woning van UW toekomst; Groeiwoning in Nooitgedacht.
Binnen het plan Nooitgedacht zijn diverse kavels beschikbaar welke door de gemeente Aa & Hunze via Makelaardij Lamberink in Rolde verkocht worden . Om zekerheid te krijgen van de beschikbaarheid van een kavel, gedurende het voorbereidingsproces om tot de bouw te komen, kunt u via deze makelaar een optie nemen op een door u gewenste en besch... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwperiode 2018
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Vrijdag 18 maart 2016

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00047
Prijs € 173.000,- v.o.n.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 18 maart 2016
Laatste wijziging Maandag 26 maart 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2018
Dakbedekking Kunststof
Type dak Lessenaarsdak
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 336 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 130 m²
Inhoud 403 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging In woonwijk
Beschutte ligging
In bosrijke omgeving
Nabij openbaar vervoer
Energieverbruik
Energielabel A
CV ketel
Combiketel Ja
Uitrusting
Verwarmingssysteem Vloerverwarming
Warmtepomp
Geothermisch
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

De woning van UW toekomst; Groeiwoning in Nooitgedacht.
Binnen het plan Nooitgedacht zijn diverse kavels beschikbaar welke door de gemeente Aa & Hunze via Makelaardij Lamberink in Rolde verkocht worden . Om zekerheid te krijgen van de beschikbaarheid van een kavel, gedurende het voorbereidingsproces om tot de bouw te komen, kunt u via deze makelaar een optie nemen op een door u gewenste en beschikbare kavel.

Stel uw eigen Groeiwoning samen via onze site groeiwoningennooitgedacht. Onder voorbehoud beschikbaarheid van de kavels.
De bouwsom van het Basistype Groeiwoning is € 173.000 vrij op naam, exclusief kavel. Alle opties uitbreidingen kunt u terugvinden op onze eerder benoemde site.
Vragen omtrent verdere mogelijkheden? Bel 06-15116992

De Groeiwoningen zijn levensloopbestendig, zeer onderhoudsarm en het belangrijkste; de woning voldoet nu al aan het energie bouw-beleid van 2020, dat er geen, of heel weinig energie gebruikt mag worden. Direct al na oplevering heeft u een zeer lage energienota.

ENERGIEZUINIG door de modernste technieken. geen gasaansluiting meer, voorzien van een warmtepompsysteem, met een zeer comfortabele vloerverwarming op beide bouwlagen, en ook nog eens, indien gewenst, is deze als koeling in de zoimer als koeling te gebruiken (omgekeerd warmte-koeling).

Uitbreidingsmogelijkheden

De Groeiwoning is in zijn basis uitgevoerd in een concept, dat zowel straat- als tuingericht gerealiseerd kan worden. Als er in de loop van de tijd een grotere ruimtebehoefte ontstaat, is de Groeiwoning op verschillende manieren uit te breiden. Hierdoor kunt u inspelen op uw (toekomstige) wooncomfort en -wensen. De uitbreidingsopties nemen de noodzaak van verhuizen vanwege ruimtegebrek weg. Tijdens de bouw kan alvast de fundering gelegd worden voor een eventuele aanbouw. De woning kan daarmee in de toekomst makkelijk uitgebouwd worden.

Uiteraard is de Groeiwoning ook direct bij aanschaf uit te breiden met verschillende opties. De begane grond kan bijvoorbeeld vergroot worden met een tuinkamer en/of de verdieping met een extra slaapkamer. Ook is het mogelijk om onder andere een slaapkamer en badkamer op de begane grond te realiseren. Hierdoor is de Groeiwoning levensloopbestendig en geschikt voor iedereen! uitermate geschikt voor zowel starters, gezinnen én senioren.
Hiermee introduceren wij ‘HET NIEUWE WONEN’.

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken