Verkoopmakelaar

Het is toch altijd weer een belangrijke stap in uw leven; de verkoop van een woning. Kort of lang hier gewoond. Veel emotie. Geen sinecure en het betreft een belangrijk besluit.

Aan het verkopen van een huis zitten vaak haken en ogen. Om er een aantal te noemen: hoe bereikt u potentiële kopers, hoe stelt u een juiste vraagprijs vast, hoe gaat u onderhandelen over de koopsom en hoe stelt u een koopovereenkomst op? Indien u van plan bent uw huis te verkopen, is het verstandig u door ons te laten bijstaan. Wij hebben verstand van aankoop en verkoop van onroerend goed.

Verder hebben wij de mogelijkheid om uw pand langs vele kanalen te koop aan te bieden. Wij zijn altijd bereikbaar, ook ’s avonds en in het weekend.

Wij nodigen u gaarne uit om u geheel vrijblijvend onze werkwijze uiteen te laten zetten. Bij eventuele opdracht bent u verzekerd van professionele begeleiding gedurende het hele traject.

Bel voor ondersteuning GSM: +31 (0) 615 116 992.  Laat u hierbij adviseren door Rita of Wiebe Feenstra, die hier dagelijks mee te maken hebben. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een toelichting op onze werkwijze bij het verkoopproces.